Site logo
Site logo
Site logo
Site logo
<div id="myExtraContent1"> </div>
Site logo

<div id="myExtraContent2"> </div>
<div id="myExtraContent3"> </div>
Site logo

<div id="myExtraContent4"> </div>
May 2011

VUC KONGRES

news_booble copy

Den 7. april i smukke omgivelser spillede Små Oaser til VUC-kongres i Smålandshavet ved Næstved. Temaet for kongressen var ”Positiv psykologi og anerkende pædagogik”. Små Oasers musikere deltog også i arrangementet som oplægsholdere og talte ud fra deres egne erfaringer og videnskabelige indsigter om musik og lyds indvirkning på den menneskelige psyke og indflydelse på innovation, refleksion og læring.

I den smukke samlingssal hvor deltagerne holdt pause, arbejdede og reflekterede, fik deltagerne mulighed for at lade hjernen bearbejde indtryk og informationer til tre timers Oase-musik. Interessen for Små Oaser virkede ikke til at blive dalende med tiden. Nogle talte med musikerne og kiggede på de mange instrumenter, musikerne havde taget med, andre arbejdede i grupper, diskuterede, og nogle tog sig en afslappende refleksionstid.

Deltagernes reaktioner var forskellige, men positive overfor Små Oaser. Nogle beskrev musikken som afslappende og behageligt og følte sig godt tilpas. Andre mente, at musikken gav dem mere energi og lyst til at kommunikere mere med deres kollegaer. Små Oasers musikere havde en yderst positiv oplevelse og nød at spille for kongressens deltagere.

VELKOMMEN TIL

news_booble copy

Så er Små Oaser nye hjemmeside i luften. Vi håber på at se jer herinde ofte. Vi arbejder på højtryk på en hel række af spændende projekter, som I vil se blive søsat i den nærmeste fremtid. Det er spændende kulturprojekter, som involverer nogle af de mest kompromisløse og anerkendte danske kunstnere, samt projekter, der inddrager byens rum og arkitekturen i den.

Derudover arbejder vi sammen med nogle af de mest banebrydende og innovative danske virksomheder og skal spille til en række messer, konferencer, networking situationer og workhops i det kommende år.

DANNELSESREJSER MED Peter Lund Madsen

news_booble copy

Små Oaser har leveret musikken til DR2 programmet Dannelsesrejser med Peter Lund Madsen. Musikken er skabt ude i virkeligheden i levende rum hvor Små Oaser har spillet.

“Det hænder at  man bliver positivt overrasket. En sjælden gang bliver man særdeles positivt overrasket. Det skete for mig med Små Oaser. Af skæbnens uransagelige veje, var det kommet i stand, at jeg skulle holde foredrag ledsaget af musik fra Små  Oaser. Og jeg var bekymret. Ville det virke forstyrrende? Ville jeg blive distraheret? Ville det virke påklistret og irrelevant? Der var mange  bekymringer, men de blev alle gjort til skamme. Det virkede fantastisk.”

Peter Lund madsen – hjerneforsker  
<div id="myExtraContent7"> </div>
<div id="myExtraContent8"> </div>